Caricaturi online la comanda - Realizam caricaturi si portrete dupa poze

Cum comand?

Comanda Caricaturi

Pasii unei comenzi

Comanda caricaturi
1. Lansarea comenzii.
Alegeti o poza/mai multe poze la o calitate cat mai buna folosind butonul "Browse...". Pozele folosite pentru a comanda caricaturi vor fi folosite la desenarea lucrarii si reproducerea trasaturilor caracteristice ale personajelor de aceea dorim sa mentionam ca expresia personajului din caricatura va fi aceeasi cu expresia personajului din poza pentru care s-a facut comanda caricaturii.
Fiecare persoana are nivele diferite de asteptare asa ca fiecare comanda are particularitatile ei. Nu ezitati sa folositi campul "Descriere" in care sa treceti particularitatile comenzii dumneavoastra.

Imaginea trebuie sa fie de o calitate cat mai buna.

2. Confirmarea comenzii.
In cel mai scurt timp veti fi contactat prin email pentru confirmarea comenzii.
3. Executia comenzii.
Dupa confirmarea comenzii, vom incepe realizarea lucrarii dumneavoastra.
Termenul mediu pentru realizarea lucrarii este de 48 ore. Totusi, in perioadele aglomerate din an acest termen de realizare a caricaturii se exinde. De aceea va sugeram ca puteti comanda caricaturi chiar cu cateva zile inainte de data la care aveti nevoie de ele, pentru a va asigura ca totul decurge bine.
Comanda caricaturi
4. Finalizarea lucrarii.
In momentul in care am finalizat lucrarea, o sa va trimitem prin e-mail o imagine protejata cu ceea ce am realizat, precum in exemplul alaturat.

Daca sunteti multumit de compozitia si calitatea lucrarii, atunci vom expedia lucrarea pe adresa dumneavoastra in conformitate cu metoda de livrare si conditiile de plata stabilite. Daca dumneavoastra considerati ca sunt necesare modificari asupra lucrarii, ne veti anunta prin e-mail sau telefonic si in cel mai scurt timp o sa retusam conform ultimelor precizari.

5. Livrarea si plata.

Dupa ce am finalizat lucrarea, aceasta se va livra prin curier/posta/email, ramanand la latitudinea dumneavoastra sa stabiliti care metoda va este mai convenabila. Pentru aceasta va rugam sa luati in calcul urmatorii indici:

* Curier rapid: livrare in 24h prin partenerul Fan Courier

1.  16 LEI - daca alegeti sa platiti lucrarea in contul nostru RO18 INGB 0000 9999 0245 1971 deschis pe titular Muresan D.-C. Ionut PFA. In acest caz va trebui sa trimiteti o dovada a efectuarii platii prin email, inainte ca noi sa expediem coletul.

2.  20 LEI - daca alegeti sa platiti ramburs, la primirea coletului. Dupa cum observati, aceasta metoda de plata presupune o suprataxa pentru returnarea rambursului.

*Posta

12 LEI - Livrarea se face in aproximativ 3-5 zile. Ridicarea coletelor se face la Oficiul Postal de care apartineti, pe baza avizului primit.

*Email

pentru situatiile in care s-a facut comanda caricaturii cu livrare prin email, plata se va face in contul bancar: RO18 INGB 0000 9999 0245 1971 deschis la ING bank, iar expedierea se va face dupa confirmarea platii*.

Pentru a face o comanda va oferim 3 modalitati:
 1. Folositi formularul de contact pe care-l gasiti in pagina contact pentru a comanda caricaturi.

  In continutul mesajului trebuie sa treceti tipul de lucrare dorit, dimensiunea lucrarii, termenul limita si orice alte sugestii aveti referitoare la modul de realizare a lucrarii, iar apoi sa incarcati pozele folosind adresa de email office@caricatura-ta.ro

  Exemplu: Buna, doresc o caricatura color dimensiunea A3 la persoana din imaginea alaturata. Doresc sa precizez ca respectiva persoana lucreaza la Politie si as dori sa-l faceti in uniforma de politist.
  Va multumesc!

 2. Ne trimiteti un email la adresa office@caricatura-ta.ro in care va rugam sa treceti datele dumneavoastra de contact precum si datele comenzii (ca in exemplu de mai sus).
  Atasati imaginea sau imaginile cu subiectii lucrarii si expediati email-ul.
  O sa confirmam primirea in cel mai scurt timp.

 3. Folositi formularul de comanda pe care-l gasiti langa fiecare produs din lista de preturi pentru a comanda caricaturi cel mai rapid, completand informatiile cerute.

*Costurile livrarii vor fi suportate de catre client!

Ce se mai aude?
Diferenta intre o caricatura clasica si o caricatura digitala
Caricatura clasica se realizeaza utilizand metodele traditionale: creion si pastel pe hartie. Ace... mai mult
O caricatura pentru orice ocazie
O caricatura se poate oferi cu orice ocazie. Caricaturile reprezinta cea mai buna alegere in mate... mai mult
Caricaturile la nunta - o super idee
Fiecare nunta este deosebita pentru miri, nasi, socrii dar si pentru invitati. Despre o nunta se ... mai mult
De ce sa vizitezi un muzeu
O vizita la muzeu este intodeauna o placere! Nu stiu cati dintre noi mai reusesc sa ajunga la muz... mai mult
Cum stimulati interesul copiilor pentru arta
Cum stimulati interesul copiilor pentru arta   Arta reprezinta o componenta esential... mai mult
Toate drepturile rezervate © caricatura-ta.ro 2023, caricaturi online la comanda
x
Acest site folosește cookie-uri care sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului. Navigând în continuare pe această pagină web, confirmați că sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor de către Caricatura-ta.ro Accept