Caricaturi online la comanda - Realizam caricaturi si portrete dupa poze

Livrarea si plata.

Dupa ce am finalizat lucrarea, aceasta se va livra prin curier/posta/email, ramanand la latitudinea dumneavoastra sa stabiliti care metoda va este mai convenabila. Pentru aceasta va rugam sa luati in calcul urmatorii indici:

* Curier rapid: livrare in 24h prin partenerul Fan Courier

1.  16 LEI - daca alegeti sa platiti lucrarea in contul nostru RO18 INGB 0000 9999 0245 1971 deschis pe titular Muresan D.-C. Ionut PFA. In acest caz va trebui sa trimiteti o dovada a efectuarii platii prin email, inainte ca noi sa expediem coletul.

2.  20 LEI - daca alegeti sa platiti ramburs, la primirea coletului. Dupa cum observati, aceasta metoda de plata presupune o suprataxa pentru returnarea rambursului.

*Posta

12 LEI - Livrarea se face in aproximativ 3-5 zile. Ridicarea coletelor se face la Oficiul Postal de care apartineti, pe baza avizului primit.

*Email

pentru situatiile in care s-a facut comanda caricaturii cu livrare prin email, plata se va face in contul bancar: RO18 INGB 0000 9999 0245 1971 deschis la ING bank, iar expedierea se va face dupa confirmarea platii*.

Ce se mai aude?
Diferenta intre o caricatura clasica si o caricatura digitala
Caricatura clasica se realizeaza utilizand metodele traditionale: creion si pastel pe hartie. Ace... mai mult
O caricatura pentru orice ocazie
O caricatura se poate oferi cu orice ocazie. Caricaturile reprezinta cea mai buna alegere in mate... mai mult
Caricaturile la nunta - o super idee
Fiecare nunta este deosebita pentru miri, nasi, socrii dar si pentru invitati. Despre o nunta se ... mai mult
Toate drepturile rezervate © caricatura-ta.ro 2024, caricaturi online la comanda
x
Acest site folosește cookie-uri care sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului. Navigând în continuare pe această pagină web, confirmați că sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor de către Caricatura-ta.ro Accept