Caricaturi online la comanda - Realizam caricaturi si portrete dupa poze

Caricaturisti si animatori celebrii in lume

Caricaturisti si animatori celebrii in lume
Data adaugarii: 17/03/2013 ora 16:11:00

 

Caricaturistii, un simbol al bunei dispozitii!

La ora actuala, in lume sunt foarte multi caricaturisti priceputi, insa foarte putini se fac cu adevarat remarcati si apreciati la adevarata lor valoare. De regula, realizatorii caricaturilor nu se limiteaza doar la realizarea de caricaturi, majoritatea realizeaza si portrete, sau diferite benzi desenate. Pentru a fi un bun caricaturist este nevoie de multa pasiune, un talent innascut pentru desen si desigur o vointa de invidiat.

Caricaturisti celebrii in lume:

Printre cei mai renumiti caricaturisti cu performante notabile si multe premii la activ se numara:

-          Darren Purdy, este un deosebit caricaturist si grafician englez, el fiind creatorul seriei “ Archiebald  “.

-          Andre Francois, este un caricaturist maghiar de origine franceza, nascut la Timisoara. Pe langa caricaturi,artistul a mai realizat si picturi, sculpturi si desene animate.

-          Ralph Steadman, renumit caricaturist britanic nascult la data de 15 mai 1936. Artistul s-a facut remarcat datorita caricaturilor politice si sociale, cartilor ilustrate si desenelor animate, avand numeroase premii si distinctii la activ.

-          Wiliam Hogarth, pe langa pictuirle celebre acesta a mai realizat si: caricaturi si benzi desenate.

-          Stefan Popa Popas, caricaturist roman, renumit in toata lumea, acesta este supranumit drept “ The King of Cartoons “ si se poate lauda cu numeroase premii, distinctii si aprecieri primite de la mai marii planetei.

Animatori I renumiti ai lumii:

-          Walter Elias Disney, este de departe cel mai cunoscut animator din lume. El este fondatorul celebrei companii  Walt Disney. Artistul este deosebit de remarcat ca producator de filme de animatie, astfel el a creat un personaj foarte celebru in lumea desenului animat: " Mickey Mouse ".

-          Joseph Barbera, este si el un celebru creator de animatie, el a creat celebrele desene: " Tom si Jerry, Familia Flinstone, sau Scooby Doo ".

-          Mel Shaw, este un alt realizator de animatie foarte priceput, el a rezlizat numeroase desene, printre care amintim: “ Bambi, Regele Leu, sau Fantasia".

Sursa imagine aici                                                                                                         Articol realizat de Kiss Marius

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa va autentificati Click aici pentru a va autentifica
Toate drepturile rezervate © caricatura-ta.ro 2023, caricaturi online la comanda
x
Acest site folosește cookie-uri care sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului. Navigând în continuare pe această pagină web, confirmați că sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor de către Caricatura-ta.ro Accept