Caricaturi online la comanda - Realizam caricaturi si portrete dupa poze

Caricaturisti romani: Popa Popas

Caricaturisti romani: Popa Popas
Data adaugarii: 07/03/2012 ora 00:30:50

 

Stefan Popa Popas caricaturistul roman cu cota de popularitate cea mai ridicata, fiind recunoscut ca si unul dintre caricaturistii de top ai planetei. Stefan s-a nascut la 11 iunie 1955 la Caransebes si a inceput sa studieze la Liceul de Arte PLastice, apoi mutandu-se la Scoala Speciala de Matematica. Prima caricatura importanta a fost facuta la 7 ani, atunci a si fost publicata intr-un ziar local. Un prim record a fost stabilit la Festivalul International de Caricatura din Franta realizand 1 526 de portrete color in 10 zile si 10 nopti, iar cati va ani mai tarziu ,prin 1995, tot el era cel care isi dobora recordul, acum facand 2 772 de caricaturi in tot atata timp. 
In prezent foarte multi presedinti de state au portrete caricaturizate marca Stefan Popa Popas. Lucrarile lui sunt foarte apreciate in toata lumea.
 
                                                                                                                                                                                                      Caricatura realizata de Stefan Popa Popas
 
 
Pentru a lasa un comentariu trebuie sa va autentificati Click aici pentru a va autentifica
Toate drepturile rezervate © caricatura-ta.ro 2024, caricaturi online la comanda
x
Acest site folosește cookie-uri care sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului. Navigând în continuare pe această pagină web, confirmați că sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor de către Caricatura-ta.ro Accept